1. The First Clue is: To find the game thats the same but not Visit this place again and see what you've got ANSWER:go to easter basket http://www.marapets.com/easter.php You have passed Level 1 The letter for this level is E.
2. Next Clue From Fang Marshmallows to hand cake Look and see how much profit you make ANSWER: is buy some halloween treets in the main shops http://www.marapets.com/shop.php?id=23 You have passed Level 2 The letter for this level is D.
3. Next Clue Eat one of these but dont get fat A spooky treat thats chased by a cat ANSWER:is to feed a pet rat on a stick With JAM (not mold it won't work! You have passed Level 3 The letter for this level is P.
4. Next Clue Play with this and make your pet smile Although not getting injured could be a trial ANSWER: play with a voddo doll thats the same as your pet, do NOT use a new one (like the quell, marados or sindis) uses fassie, azules ect...an older one You have passed Level 4 The letter for this level is I.
5. Next Clue Put these on when going out for a run Great for the vampires to avoid the sun ANSWER: put on your character some sunglasses Buy sunglassess here http://www.marapets.com/shop.php?id=56 You have passed Level 5 The letter for this level is U. You have won a Festival Potato!
6. Next Clue Enter here, ghouls, ghosties and all And try to learn how not to fall ANSWER: elite gym- do/start balace course/pay for it http://www.marapets.com/elitegym.php You have passed Level 6 The letter for this level is A.
7. Next Clue Hit them hard and hit them fast or your first hit might be your last ANSWER: lose a battle in the battledome You have passed Level 7 The letter for this level is G.
8. Next Clue Hubble, bubble toil and trouble Fire burn, and caldron bubble. ANSWER:go here and look at bottom of page http://www.marapets.com/pets.php?id=2037156 You have passed Level 8 The letter for this level is F.
9. Next Clue If you really wish to get ahead First discover those who are dead ANSWER: go to pet colors, and view zombie costume http://www.marapets.com/petcolours.php?do=colours&id=Zombie You have passed Level 9 The letter for this level is C.
10. Next Clue Can you get lucky in this game? From fighting to chance its all the same ANSWER: play tombola http://www.marapets.com/tombola.php You have passed Level 10 The letter for this level is Y. You have won a Festival Book!
11. Next Clue If you eat this item and teeth you miss You may need a dentist to assist ANSWER: get Broken Bolimo Teeth and feed them to a pet...Buy teeth at this shop http://www.marapets.com/shop.php?id=55 You have passed Level 11 The letter for this level is P.
12. Next Clue Search for this creature high and low The vilest battler that you know ANSWER: searach for gross, click on it a refersh ALOT! This is the Link where you HAVE to be refreshing at!!! : http://www.marapets.com/satellite.php?do=item&id=5677 Refresh ALOT on this page ONLY! Go slow and pay attention! It can take as many as over 400 it took me 412 refreshes! You have passed Level 12 The letter for this level is O.
13. Next Clue When a bat comes along and nibbles your toes Visit this place to cure your woes ANSWER: go to hospital and refresh...MANY MANY MANY TIMES! (took me 206 times.) **noted recorded refresh record OVER 600 times for TheMil** http://www.marapets.com/hospital.php You have passed Level 13 The letter for this level is N.
14. Next Clue To treat a monster as you please, First make sure to grab one of these ANSWER:buy a weapon from the WEAPON shop! http://www.marapets.com/shop.php?id=7 You have passed Level 14 The letter for this level is C.
15. Next Clue Battling sea monsters high and low You will need this before you can go ANSWER: refersh at pirate ship ALOT! (47 times for me here) http://www.marapets.com/pirateship.php You have passed Level 15 The letter for this level is I. You have won 590BP! (random amount of BP to all)
16. Next Clue From the modern age to days of yore Rely on this shop to care for the poor ANSWER: refersh at the charity shop MANY times! (54 times here for me) http://www.marapets.com/charity.php You have passed Level 16 The letter for this level is T.
17. Next Clue So you tried your best but still you fell, try one of these to make you well ANSWER: go to magic shop http://www.marapets.com/shop.php?id=40 You have passed Level 17 The letter for this level is O.
18. Next Clue When lost afraid with no more to give Go to the place where your pets live ANSWER: go to your marahome section http://www.marapets.com/homes.php and PICK a home (apartment works best DO NOT enter it) refresh outside of the home (took me 41 times here) You have passed Level 18 The letter for this level is U.
19. Next Clue Whe practicing skills at shooting ghosts First try the one who eats the most ANSWERlay shoot the fatty and send your score (IF you play once and it doesn't work it means the last clue WASN'T DONE the clue shows the FIRST time you send your score if it's done right!!! http://www.marapets.com/games/flash_game_1008.php You have passed Level 19 The letter for this level is T.
20. Next Clue When ghouls approach you from every turn Seek and find this evil worm ANSWER: go to your battle deck.. Uayl DOES have to be in your deck OR if you do NOT have Uayl **CONFIRMED by ladykirza!** you can visit my deck here: http://www.marapets.com/deck.php?id=222039, , this ANSWER will be at bottom, BOTH options work! You have passed Level 20 The letter for this level is Y. You have won a Festival minipet!
21. Next Clue Despite the risks everyone knows they always look better with a change of clothes ANSWER: Take your mini pet on fasoro falls...(they don't have to change) http://www.marapets.com/fasorofalls.php You have passed Level 21 The letter for this level is I.
22. Next Clue When all is lost with no hope at all Look for the one who creates it all ANSWER:search and view Ians profile...http://www.marapets.com/profile.php?id=1 You have passed Level 22 The letter for this level is E.
23. Next Clue When you are faced with foes to defeat For energy always have this treat ANSWER:click on any chocolate in your inventory..(some say feed to a pet either usually works) You have passed Level 23 The letter for this level is I.
24. Next Clue To help another find the key Give this treat so you can see ANSWER: send eyeball lolly to someone/ANYONE You have passed Level 24 The letter for this level is E.
25. Next Clue If you have to keep trying its not a glitch It takes a while to appease a witch ANSWER: do an Elger quest it can take more then one (usually when she gives you three items to find) http://www.marapets.com/elger.php You have passed Level 25 The letter for this level is S. You have won a Undying Festival dvd!
26. Next Clue When trying to solve an undead theme always look at what you dream ANSWER: go to your wishlist..(make sure there's something ON your wishlist thou) You have passed Level 26 The letter for this level is E.
27. Next Clue When bats fly and zombies moan Always keep close one made of bone ANSWER:add skullington to pet You have passed Level 27 The letter for this level is G.
28. Next Clue When it feels that things just cant get any better At least you know you can still post a letter ANSWER: view undying woods in stamp album (MUST have a stamp in it) http://www.marapets.com/stamps.php **remember to pick the undying woods section!** You have passed Level 28 The letter for this level is E.
29. Next Clue If night time makes you want to flee Purchase these to sweetly see ANSWER: buy eyeballs with jam from usershop You have passed Level 29 The letter for this level is D.
30. Next Clue Looking for pets will give you a start Then take the time to admire her art ANSWER: look up laimay,and view profile http://www.marapets.com/profile.php?id=363 You have passed Level 30 The letter for this level is I. You have won a Festival Pearl!
31. Next Clue When Zombies chase you dont get miffed Say go away and buy them a gift ANSWER:restock (BUY) an item of a rarity of 7 or over, from any shop, examples of rarity 7 items are the following: At the appliance shop: Apple Shaped Computer, Antique Television, Flat Computer, Icy Dishwasher Books Shop: Addow Book,Book of Death, Collecting Stars, Encyclopedia J, Halloween Clothing Guide Candy Shop: Red Gummy Feliz, Yellow Gummy Azul, Green Gummy Renat These are all EXAMPLES, use them if you must! You have passed Level 31 The letter for this level is L.
32. Next Clue Dont hide in the corner shaking in fear Take a look to see whos here ANSWER:look at online list http://www.marapets.com/online.php You have passed Level 32 The letter for this level is M.
33. Next Clue Into the darkest night you head alone To find a zombie of your very own ANSWER: refersh at graveyard LOTS and LOTS (took me 68 times) http://www.marapets.com/graveyard.php You have passed Level 33 The letter for this level is L.
34. Next Clue To get a get prize the do this right let the fire burn on deep into the night ANSWER:burn the christmas tree http://www.marapets.com/tree.php You have passed Level 34 The letter for this level is E.
Next Clue 35. Somewhere between Earth and Mars Find this in a desert of stars ANSWER: Have Camelopardalis star in your invatory click on it and refresh. You have passed Level 35 The letter for this level is T. You have won 2422RP! **rp is random amounts**
36. Next Clue Look around and see if you get A way to murder this horned pet ANSWER:Look up Yuni Poison in satelite search, click/keep refreshing. (Sometimes it's only 3 refreshes like myself or 100's like my pals keep at it! http://www.marapets.com/satellite.php?do=item&id=5525 You have passed Level 36 The letter for this level is A.
37. Next Clue Although it may not seem too nice Make this pet a sacrifice ANSWER:Create New Pet Trade (You do NOT have to trade your pet!!! http://www.marapets.com/pettrades.php You have passed Level 37 The letter for this level is N.
Next Clue 38.Never give up and continue to toil To find a way to please this royal ANSWER:Refresh on Eleka http://www.marapets.com/queen.php You have passed Level 38 The letter for this level is T.
Next Clue 39. Although you may think its funny Its no joke to be all gummy ANSWER: Win at gumball machine http://www.marapets.com/gumball.php You have passed Level 39 The letter for this level is D.
40. Next Clue To be undying is really very nice Especially when one is frozen in ice ANSWER: Click on Ice Caves **you do NOT need the map for this one!** LINK HERE:http://www.marapets.com/icecaves.php You have passed Level 40 The letter for this level is O. You have won 25,000MP!
Next Clue 41. Its hard to keep your feet on the ground When a pet is the wrong way around ANSWER: Refresh on Inside out costume in pet colors http://www.marapets.com/petcolours.php?do=colours&id=Insideout You have passed Level 41 The letter for this level is I.
Next Clue 42. Its hard to keep your feet on the ground When a pet is toddling around ANSWER:View a members toddler pet.(Semanon) pet name. http://www.marapets.com/pets.php?id=2086436 You have passed Level 42 The letter for this level is N.
43. Next Clue Put this up where the price cant drop But please make sure it does'nt go pop ANSWER:Bid on Black Balloon in Auctions *NOT a long one!* You have passed Level 43 The letter for this level is D.
Next Clue 44. If you have fear of being debt Take it out to see what you get ANSWER:Withdraw all your money from the bank. When bank is opened You have passed Level 44 The letter for this level is T.
45. Next Clue Technology is the clue for here Follow its lead for all to come clear ANSWER: Start a computer quest! (do not have to compleat it! http://www.marapets.com/computer.php You have passed Level 45 The letter for this level is A. You have won a Festival Gumball!
46. Next Clue Undying pets still want to belong Even if they have their calander wrong ANSWER:go to the advent calander and refresh LOTS! http://www.marapets.com/advent.php You have passed Level 46
The letter for this level is I.
47. Next Clue If you are bored with the same old mop Change the look of whats on top ANSWER:Change your characters hair color! You have passed Level 47 The letter for this level is D.
48. Next Clue Although undying sounds unhealthy Trying this could make you wealthy ANSWERlay 1 in a million http://www.marapets.com/million.php You have passed Level 48 The letter for this level is N.
49. Next Clue If you wish to at last succeed This you need to look to read ANSWER:look up in the shop search Undying Book You have passed Level 49 The letter for this level is T.
50. Next Clue If you need the might to kill Go here to learn to hone your skill ANSWER:Compleate a level in the gym http://www.marapets.com/gym.php You have passed Level 50 The letter for this level is E. You have won a Festival Music!
51. Next Clue If you think you may get paid visit to go up a grade ANSWER: Visit the accounts upgrade area; link here: http://www.marapets.com/upgrades.php REFRESH lots! You have passed Level 51 The letter for this level is M.
52. Next Clue Here you find the Undead new But do they have a gift for you? ANSWER: visit the open graves refresh, (some say play it's up to you) http://www.marapets.com/graves.php You have passed Level 52 The letter for this level is H.
53. Next Clue See if you can boost their sales Something spooky never fails ANSWER:check the halloween treat shares, go here: http://www.marapets.com/shares.php?do=company&id=23 You have passed Level 53 The letter for this level is T.
54. Next Clue Look in the bath to find of these When you complete you can do as you please ANSWER:go to Spider Solitaire game http://www.marapets.com/games/flash_game_3015.php You have passed Level 54 The letter for this level is S.
55. Next Clue Pick a number, try your luck chose whats right and dont get stuck ANSWER: Play Keno is RANDOM! can take a long time! http://www.marapets.com/keno.php You have passed Level 55 The letter for this level is A. You have won ??3 Account Upgrade Credit!
56. Next Clue Take your chances, place your bet An undying pet you just might get ANSWERut a pet throught the portal http://www.marapets.com/portal.php You have passed Level 56 The letter for this level is E.
57. Next Clue To complete this clue you must strive, To find the cost to keep you alive ANSWERut an ORANGE healing potion in your shop and use the check price. You have passed Level 57 The letter for this level is V.
58. Next Clue Work out just what this clue meant And have a look how many you sent V ANSWER:Look at your refferals and refresh; refferal loacated here: http://www.marapets.com/referral.php?do=myreferrals You have passed Level 58 The letter for this level is A.
59. Next Clue Follow instructions, dont try to ramble You can be sure this one is a gamble ANSWER: go tot he slots game in dukka caves and play the slot machine http://www.marapets.com/slotmachine.php You have passed Level 59 The letter for this level is Y.
60. Next Clue Dead or alive what it can be? Hunt for the things that live in the sea ANSWER: Feed a worm to a fish at the aquarium http://www.marapets.com/aquarium.php You have passed Level 60 The letter for this level is L. You have won a Undying Festival Stamp!
61. Next Clue If being dead is considered a crime, Visit here, dont pay a fine ANSWER:Visit the Jail! http://www.marapets.com/prison.php Congratulations! You found the 'Undying Festival' Hidden Avatar! You have completed the Undying Festival! You should now have all of the letters to claim the grand prize. Please wait a couple of days for new News about how to claim it.